Urban Trail Breda 2024 (1)

Loop in 2024 mee met de zesde editie van de Urban Trail Breda!

Maak je klaar voor een sportieve ontdekkingstocht dit voorjaar! Op zondag 21 april 2024 zal Breda het middelpunt zijn van de stedelijke verkenningsloop. Met een vernieuwd parcours en nieuwe locaties belooft het weer een uniek hardloopfeest te worden. Het is voor deelnemers vanaf nu mogelijk om zich in te schrijven via de website: www.bredaurbantrail.nl/inschrijven/.

Een uniek parcours door de binnenstad
De Urban Trail is een bekend concept waarbij Nederlandse steden ontdekt worden via een avontuurlijke- en stedelijke fun run door o.a. gebouwen, theaters, stadions en steegjes. Het is een toegankelijke loop waarbij er gekozen kan worden voor een korte route van 5-6 kilometer of een lange route van 10-12 kilometer. Er is geen tijdsregistratie waardoor de focus op gezelligheid en het verkennen van een stad ligt.

Van historische gebouwen tot sfeervolle straten, hardlopers zullen via het vernieuwde parcours het karakter van Breda op een unieke manier ervaren. Locaties zoals het Filmhuis en de Uitvindfabriek worden tijdens deze editie bezocht. In de komende periode worden hier steeds meer locaties aan toegevoegd.

Goede doel – KWF, Ren tegen Kanker
Dit jaar steunt de Urban Trail Series voor het eerst ook een goed doel, namelijk de KWF Kankerbestrijding. Deelnemers kunnen hun run een extra betekenis geven en een actiepagina aanmaken om geld op te halen voor dit mooie doel. Ren tegen kanker en vóór het leven tijdens de Urban Trail Breda. Kijk voor meer informatie over het aanmaken van een actiepagina op www.bredaurbantrail.nl/goede-doel/.

Inschrijvingen geopend – wees erbij!
De inschrijvingen voor de Urban Trail Breda 2024 zijn nu geopend. Hardlopers van alle niveaus kunnen meedoen aan dit unieke sportevenement om zo Breda op een geheel nieuwe manier te ontdekken. Inschrijven kan via www.bredaurbantrail.nl/inschrijven/.

Deel dit bericht

Meer nieuws