Vorige edities

De KLM Urban Trail Breda was een echt pareltje

Op zondag 26 maart trotseerden veel enthousiaste deelnemers de regen en stonden zij aan de start van de KLM Urban Trail Breda. Dit jaar begonnen de lopers in Brouwerij Frontaal aan hun avontuurlijke maar toch regenachtige run door Breda.

2023
2022

Uitverkochte vierde editie KLM Urban Trail Breda

De vierde editie van de KLM Urban Trail Breda op zondag 27 maart is een doorslaand succes geworden. Er stonden bijna 3.000 enthousiaste deelnemers aan de start van de uitverkochte editie. Zij genoten van een parkoers door en langs tal van markante en iconische gebouwen in de ‘parel van het zuiden’.

Uitverkochte derde KLM Urban Trail Breda een groot succes

Zondagochtend was de derde editie van de KLM Urban Trail Breda, nadat Amsterdam de KLM Urban Trail Series vorige week had afgetrapt. Maar liefst 2.500 enthousiaste deelnemers stonden aan de start van een uitverkochte editie en genoten van een prachtig parcours in de historische binnenstad van Breda. Een aantal hoogtepunten waren het Chassé Theater, Holland Casino Breda, Hotel Nassau Breda en gevangenis De Koepel.

2019
2018

Geweldig leuke Urban Trail in Breda

Zondagochtend 26 augustus vond de tweede editie van de Breda Urban Trail plaats. Een dag met een misschien wat frisse start, maar de stralende zon bracht gelukkig warmte en zorgde voor veel vrolijke gezichten. Ruim 2.200 deelnemers, verdeeld over 5 startwaves, namen deel aan de Urban Trail. Voor het eerst dit jaar was er naast de 5 en 10 kilometer hardlopen ook ruimte voor 400 wandelaars die hetzelfde parcours aflegden.

Eerste Breda Urban Trail overtreft alle verwachtingen

Onder prachtige weersomstandigheden verkenden ruim 2.000 lopers en loopsters Breda, tijdens de eerste Breda Urban Trail. Hiermee was het evenement uitverkocht.

2017