LDDK-20230326-0004

De KLM Urban Trail Breda was een echt pareltje

Op zondag 26 maart trotseerden veel enthousiaste deelnemers de regen en stonden zij aan de start van de KLM Urban Trail Breda. Dit jaar begonnen de lopers in Brouwerij Frontaal aan hun avontuurlijke maar toch regenachtige run door Breda.

Vanuit Brouwerij Frontaal vertrokken de deelnemers aan hun run langs en door de mooiste bezienswaardigheden van Breda. Het was een bijzondere ontdekkingstocht waar sportiviteit, historie, architectuur en cultuur samen kwamen.

Onderweg hadden de deelnemers genoeg te beleven. Maar liefst 13 locaties stelden hun deuren open voor de lopers. Zo konden de deelnemers door de Foodhall rennen en proosten op hun deelname bij Proost Breda. De lopers die kozen voor de lange route brachten ook nog een bezoekje aan Blue Dog en wisten, gelukkig maar, weer te ontsnappen bij Escaperoom 076 om hun weg te vervolgen naar het Chassé theater. Vervolgens kregen alle deelnemers een kijkje achter de schermen bij Arriva!

Ondanks het weer zat de sfeer er goed in. De muzikanten en DJ’s langs het parcours droegen daar hun steentje aan bij en zorgden voor een gezellige sfeer en de extra support. Na de avontuurlijke tocht door Breda werden de deelnemers met veel enthousiasme ontvangen bij de finish. Voor alle finishers lag hier een welverdiende medaille, een tasje met drinks & bites en een verfrissend drankje van Vitamin Well. Veel deelnemers legden hun prestaties vast bij de We Did It wall en vervolgens kon het nagenieten beginnen.

De organisatie is de meewerkende locaties, vrijwilligers en de enthousiaste deelnemers onwijs dankbaar. Dankzij jullie sportiviteit en enthousiasme was KLM Urban Trail Breda een waar hardloopfeest!

KALENDER 2023

De KLM Urban Trail Breda was de tweede KLM Urban Trail van 2023. Deze serie bestaat uit 12 avontuurlijke runs in de mooiste en leukste binnensteden van Nederland. De volledige kalender is te vinden op www.klmurbantrailseries.nl.

KLM URBAN TRAIL SERIES

Hardlopen is leuk, maakt je fitter en je kunt het altijd en overal doen. Daarom is KLM supporter van running en titelsponsor van de KLM Urban Trail Series. Elke KLM Urban Trail laat lopers middels een avontuurlijke run kennismaken met de meeste bijzondere locaties uit een stad.

📸 🎥 Houd de komende dagen onze Instagram en Facebook pagina in de gaten, want daar worden in de loop van de week nog veel meer mooie foto’s en de officiële aftermovie geplaatst.

Deel dit bericht

Meer nieuws