G2023_0402_Parcourskaart UT Breda

Dit avontuurlijke hardloopevenement toont de meest bijzondere plekjes van Breda

Hardlopen langs de delicatessen in de Foodhall en in volle vaart door de escaperoom? Tijdens de KLM Urban Trail Breda ontdekken de deelnemers al hardlopend 12 bijzondere locaties. 

Een ware ontdekkingstocht

Tijdens de KLM Urban Trail kun je hardlopend de Parel van het Zuiden ontdekken. Je rent langs én door plekken waar je anders niet komt. Voor de aankomende editie op zondag 26 maart heeft de organisatie een vernieuwd parcours door de binnenstad bekend gemaakt.

De start-finish vinden plaats bij Brouwerij Frontaal. Deze innovatieve en uiterst smaakvolle locatie is het ideale startpunt voor een hardlooptocht door de stad. Deelnemers kunnen kiezen voor een korte route van ongeveer 6 kilometer of een lange route van ongeveer 10 kilometer. Onderweg maken onder andere bibliotheek Nieuwe Veste, Foodhall Breda, Escaperoom 076 en Chassé Theater deel uit het van het parcours. “Gaaf dat zoveel locaties hun deuren openstellen voor onze deelnemers! Zo wordt het een bijzondere ontdekkingstocht voor iedereen.“ vertelt organisator Naömi van Pelt.

Een compleet overzicht van het parcours en de deelnemende locaties is te vinden op www.bredaurbantrail.nl/parcours-en-locaties.

Voor elk niveau

Met zowel een korte als een lange afstand is de KLM Urban Trail Breda zeer toegankelijk. “Het is geen wedstrijd en je hoeft geen fervent hardloper te zijn. Bij deze avontuurlijke run gaat het om plezier maken. De deelnemers krijgen onderweg voldoende tijd om te genieten en foto’s te maken van de vele bezienswaardigheden. Kortom: het leukste uitje op de zondagmorgen.” besluit van Pelt.

KLM Urban Trail Series

Hardlopen is leuk, maakt je fitter en je kunt het altijd en overal doen. Daarom is KLM supporter van running en naamgever van de KLM Urban Trail Series, een serie van twaalf bijzondere runs door heel Nederland.

Deel dit bericht

Meer nieuws