DRIEQ_UrbanTrailRun_50

De KLM Urban Trail Breda 2023 wil je niet missen!

Op zondag 26 maart is het tijd voor de vijfde editie van de KLM Urban Trail Breda. Tijdens deze dag vol cultuur, sportiviteit en Brabantse gezelligheid, ontdek jij hardlopend de Parel van het Zuiden! De belangrijkste reden waarom je deze avontuurlijke run niet mag missen? Het parcours gaat door een heleboel bijzondere locaties!

Chassé Theater

We lopen met de KLM Urban Trail Breda door het Chassé Theater. Met drie theaterzalen en evenveel cinemazalen is deze locatie het grootste theater van Zuidwest-Nederland. Van een musical tot klassieke muziek en van cabaret tot art-house. Elk jaar bezoeken zo’n 350.000 bezoekers de voorstelling en films.

Foodhall Breda

Alle foodlovers opgelet! Foodhall Breda is namelijk dé place-to-be waar je met jouw vrienden, familie of collega’s kunt eten, borrelen en socializen. Met maar liefst twaalf verschillende keuken onder één dak weet je gegarandeerd iets lekker te vinden tijdens jouw ontdekkingstocht.

Health Club Kickfit

In deze gezellige en toegankelijke sportschool wordt altijd hard getraind. Deze locatie vormt een unieke sportomgeving waar je op maat functionele en afwisselende trainingen kunt volgen. Dit kan in de vorm van een groepsles, personal training of small group training. Ben jij er klaar voor om extra oefeningen tijdens jouw ontdekkingstocht te doen?

Brouwerij Frontaal

De start en finish vinden plaats in deze indrukwekkende locatie! Brouwerij Frontaal, ontstaan in 2015, werd opgericht na een jarenlange zoektocht naar de verschillende smaken en aroma’s in alle bestaande bieren. De brouwerij staat voor innovatie, balans, creativiteit maar ook zeker voor transparantie. Op helderheid van sommige bieren na dan. De kenmerken van Brouwerij Frontaal zie je terug in de smaak van het bier, de etiketten maar ook zeker in de manier van handelen.

En er is meer…

In totaal zal je tijdens de KLM Urban Trail Breda 13 bijzondere locaties ontdekken. Een ware ontdekkingstocht die je niet wil missen!

Deel dit bericht

Meer nieuws